Kontaktné údaje Hlavicka
Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

Nadštandardný rodinný dom v Dunajskej Lužnej

Cena:
385 000,00 €
Kraj:Bratislavský kraj
Okres:Senec
Obec:Dunajská Lužná
Ulica:Slivková
Kategória:Domy a vily
  
Stav objektu:novostavba
Počet izieb:4
Úžitková plocha:93 m2
Plocha pozemku:400 m2
Vonk. park. miesto:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie: Vonk. park. miesto
 
ID inzerátu:4186144

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj novostavbu rodinného domu v Dunajskej Lužnej, v časti Jánošíkova. Dom bol postavený v roku 2023, je súčasťou dvojdomu a ponúka kvalitné bývanie v modernom mestskom štýle.
Zastavaná plocha domu je 113 m2 a úžitková plocha domu je 93 m2. Výmera pozemku je 400 m2, kde sa nachádza aj zasklený altánok so skladom cca. 20 m2.
Dom bol postavený z tehál, strecha je plochá, fasáda je zateplená. Okná a vchodové dvere sú plastové so 6 komorovým profilom a izolačným trojsklom a s vonkajšími elektickými žalúziami. Vykurovanie domu je podlahové s tepelným čerpadlom zn. Protherm. Dom má aj 2x solárne panely na ohrev vody.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete : voda, elektrika, kanalizácia ale na pozemku nachádza aj studňa. V dome je klimatizácia, predpríprava na alarm.
Dispozičné riešenie domu je : vchod, chodba, kuchyňa s obývačkou, 3 samostatné izby, kúpeľňa s WC, samostatná toaleta a technická miestnosť.
Podlahy sú vinylové, v kúpeľni, v technickej miestnosti a na samostatnej toalete sú dlažby.
V kuchyni su zabudované spotrebiče ako : elektrická rúra, varná doska, mikrovlnná rúra, americká chladnička s mrazničkou a umývačka riadu.
V kúpeľni je veľký sprchový kút, umývadlo s nábytkom a WC.
V 2 izbách a na chodbe sú veľké vstavané skrine.
Záhrada je pekne upravená, polievanie zabezpečuje závlahový system. Pozemok z každej strany je oplotený, parkovanie je pre 2 autá.
Dunajská Lužná disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou ( škola, škôlka, lekáreň, zdravotnícke zariadenie, reštaurácie, nákupné centrum, obchody, pošta atď.) Doprava do Bratislavy je výborná aj s autom, autobusom alebo vlakovou dopravou. Po novej diaľnici Bratislava je vzdiaľená len 10 minút.

Maklér:

makler
Maklér:Zuzana Csenkeyová
Telefón:0905 799 230
E-mail:csenkeyova.zuzana-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.