Kontaktné údaje Hlavicka
Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

DOHODA JE MOŽNÁ - VEĽKÝ RODINNÝ DOM NA PREDAJ

Cena:
155 000,00 €
Kraj:Trnavský kraj
Okres:Dunajská Streda
Obec:Dunajská Streda
Ulica:.
Kategória:Domy a vily
  
Stav objektu:pôvodný stav
Počet izieb:5
Úžitková plocha:196 m2
Plocha pozemku:829 m2
Garáž:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie: Garáž
 
ID inzerátu:4186098

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Rodinný dom je možné rozdeliť na dve obytné časti. Predná časť bola postavená v roku 1992 a je čiastočne podpivničená. Z prednej časti je vstup do garáže. Dispozičné riešenie domu je veľmi praktické. V prednej časti nájdeme chodbu, kuchyňu, 2 izby, špajzu, samostatný záchod, kúpeľňu a vchod do pivnice, kde nájdeme tiež viac miestností.
Druhá časť rodinného domu bola postavená v 80-tych rokoch. Dispozičné riešenie je nasledovné: kuchyňa, 2 izby, kúpeľňa, špajza. Rodinný dom je praktické na bývanie ako aj na investíciu alebo na podnikanie.

V prednej časti domu je plynové kúrenie na plynový kotol a na radiátory. V dome sú zavedené všetky inžinierske siete: kanalizácia, elektrina, plyn, vodovod. Na pozemku je aj vlastná studňa.

K domu prislúcha aj veľký a pekne upravený dvor a záhrada. Ideálny na záhradné párty, detské hry alebo relax na slnku. Letná kuchyňa je vo výmere 18 m2 a je podpivničená.

Dom ponúka veľký potenciál na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Je ihneď dostupný a obývateľný.

Dunajská Streda je mesto s bohatou občianskou vybavenosťou. Nájdete tu širokú škálu škôl a škôlok, od materských až po stredné školy. Pre nákupy slúži množstvo obchodov, od malých lokálnych predajní až po veľké nákupné centrá. Zdravotné starostlivosť zabezpečuje niekoľko lekárskych ambulancií a nemocnica. Pre voľný čas sú k dispozícii športové areály, kultúrne domy, knižnice a parky.

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Alica Pongráczová
Telefón:0911 146 609
E-mail:pongraczova-ZVNC-domovreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.