Kontaktné údaje Hlavicka
Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

3izbová chata na predaj vo Vojke nad Dunajom

Cena:
165 000,00 €
Kraj:Trnavský kraj
Okres:Dunajská Streda
Obec:Vojka nad Dunajom
Ulica:.
Kategória:Chaty a rekreačné objekty
  
Stav objektu:novostavba
Počet izieb:3
Úžitková plocha:79 m2
Plocha pozemku:400 m2
Verejné parkovanie:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:áno
Parkovanie: Verejné parkovanie
 
ID inzerátu:4186093

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Hľadáš miesto, kde zabudneš na každodenný zhon a naplno si vychutnáš prírodu? Táto krásna 3izbová chata vo Vojke nad Dunajom s úžitkovou plochou 79 m2 je presne pre teba. Nepremeškaj túto jedinečnú príležitosť a staň sa majiteľom tejto krásnej chaty, ktorá vďaka svojej výbave a polohe je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie v prírode.

Chata ponúka komfortné bývanie pre nových majiteľov s 2 spálňami, priestrannou obývačkou spojenou s kuchyňou, modernou kúpeľňou a ďalšími praktickými miestnosťami. Elektrické podlahové kúrenie a všetky inžinierske siete zabezpečia váš komfort po celý rok.

Túžite po väčšej záhrade, bazéne alebo dokonca vlastnom prístave? Chata sa nachádza na pozemku o rozlohe 400 m2. K tejto útulnej chate s veľkým pozemkom je možné dokúpiť susedný pozemok o výmere 400 m2. Tvorte si svoj vlastný raj podľa vlastných predstáv. Jazero v blízkosti ponúka množstvo možností pre šport a voľnočasové aktivity.

Vojka nad Dunajom je známa svojou kľudnou atmosférou a bohatými možnosťami na rekreáciu. Jazero ponúka ideálne podmienky na rybolov, kúpenie a vodné športy. Pre vašu bezpečnosť je v oblasti zabezpečená strážna služba.

Maklér:

makler
Maklér:Ing. Alica Pongráczová
Telefón:0911 146 609
E-mail:pongraczova-ZVNC-domovreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.