Kontaktné údaje Hlavicka
Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

Dvojpodlažný dom s krásnou záhradou na predaj

Cena:
199 000,00 €
Kraj:Trnavský kraj
Okres:Dunajská Streda
Obec:Rohovce
Ulica:Hlavná
Kategória:Domy a vily
  
Stav objektu:čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb:5
Úžitková plocha:278 m2
Plocha pozemku:600 m2
Garáž:Áno
Energ. certifikát:neuvedené
Balkón:áno
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie: Garáž
 
ID inzerátu:4186072

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Hľadáte dom s veľkou záhradou? Tento je na predaj! Tento dvojpodlažný dom z roku 1980, postavený z kvalitných materiálov, ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlné bývanie.
Prízemie vás privíta praktickou kuchyňou, garážou pre vaše auto, útulnou izbou a dostatkom úložného priestoru v špajzi a sklade. Poschodie je ideálnym miestom na oddych a relaxáciu. Nájdete tu 4 priestranné izby, z ktorých jedna má prístup na balkón, kde si môžete vychutnať rannú kávu alebo večerný kľud. K dispozícii je tiež samostatná kuchyňa, špajza, kúpeľňa a toaleta.
V tomto dome si môžete vybrať, či budete vykurovať plynom alebo tuhým palivom. Radiátory zabezpečia príjemné teplo v každej miestnosti. Teplá voda je k dispozícii vďaka elektrickému bojleru. Okná boli vymenené v roku 2010 na plastové, čo zaručuje nízke náklady na vykurovanie. Kúpeľňa bola kompletne zrekonštruovaná v roku 2017 s použitím kvalitných materiálov.
Na pozemku sa nachádza aj jedna vedľajšia budova. Táto vedľajšia budova s tromi miestnosťami ponúka široké možnosti využitia – ako dielňa, záhradný domček, alebo dokonca aj ako samostatná obytná jednotka.
Tento rodinný dom ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlné bývanie. Priestranná záhrada s altánkom a obrovskou marhuľou je ideálnym miestom na relaxáciu. K domu patrí aj praktická vedľajšia budova. Dedina Rohovce ponúka tiché prostredie a zároveň dostupnosť do okolitých miest. Užívajte si letné večery na terase alebo relaxujte v tieni altánku. Rohovce sú známe s dobrou dostupnosťou do Bratislavy a zároveň pokojným prostredím.

Maklér:

makler
Maklér:Domovreal, s.r.o.
Telefón:0911 146 609
E-mail:domovreal-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.